Jenni Enqvist

Jag är Jenni Enqvist, en erfarenhetsexpert och grafiker som du kan beställa för både digitala och
närvarande uppdrag.

Jag är en kulturintresserad person som alltid varit aktiv inom det lokala kulturlivet i min hemstad Jakobstad genom musik, teater, litteratur och konst. Efter några år på annan ort bestämde jag mig för att återvända hit till Jakobstad och snöa in mig i det kreativa än en gång. Just nu studerar jag Grafisk Design och har ca tre år kvar av den utbildningen.

Jag har erfarenheter inom psykisk ohälsa (depression, ångest, etc.), mobbning (ung och vuxen ålder), att vara utanför arbetslivet och utbrändhet och att bli diagnostiserad med ADHD senare i livet. Mera info hittas i mitt CV.

Ett motto jag lever efter är att man ska omfamna sina fel och njuta av de lilla i livet och detta kommer ofta fram i mina kreationer, vare sig det är inom det visuella eller det auditiva. Jag vill alltid förmedla hopp i det jag gör även fast jag kan ta upp tunga ämnen.

Hör gärna av dig! Jag finns på olika plattformer!

E-mail: jenni.enqvist00@outlook.com
Instagram: @madeby.jennipenni
TikTok: @jennipenniii

Områden: Raseborg, Västra Nyland, Östra Nyland, Huvudstadsregionen, Åland, Åboland, Österbotten, Övriga Finland,
Språk: Svenska, Engelska,
Uppdrag: Föreläsning, Intervju (för tidning/radio/tv), Skrivuppdrag (blogg/insändare), Levande bok, Utvecklingsarbete, Social media, Podd,
Ämnen: Självmordstankar, Psykisk ohälsa, Ätstörningar, Vårdmetoder, Mobbning, Destruktivt beteende/självmordsförsök, Burnout/stress, Skuld/skam, Patienterfarenheter, Rehabilitering, Nya förhållningssätt / livsvägar, NPS/Nepsy-utmaningar i vardagen, Vårdkedjor, Arbetsplatsmobbning,
CV: Visa komplett CV

Alla experter