Martina Jutila

Mitt namn är Martina Jutila. Jag är 27 år gammal, utbildad idrottsledare och PT och bosatt i Österbotten tillsammans med min blivande man och bonusson. Jag är en pigg, positiv, kreativ, utåtriktad och nyfiken person som brinner för träning och hälsa ur ett holistiskt perspektiv, konst och litteratur i olika former, resor och människor givetvis.
Jag har erfarenheter av bl.a. psykisk ohälsa (ångest, depression, ätstörningar, stress och utmattning), våld i olika former (psykiskt, fysiskt och sexuellt), trauma och PTSD, eget cannabis-missbruk samt återhämtning med hjälp av alternativa vårdmetoder (främst homeopati och yoga.) Utförligare lista samt exempel på teman hittas i min CV.
Som erfarenhetsexpert hoppas jag kunna förmedla hopp, men även kunskap som jag lärt mig via såväl lyckanden som misslyckanden under livets gång.
Jag är intresserad av de flesta typerna av uppdrag, jag älskar att lära mig och alla nya erfarenheter bidrar på sitt sett till ett allt mera omfattande kunnande. När det kommer till föreläsningar föredrar jag dock att göra det i person snarare än digitalt eftersom jag upplever att det blir ännu mera givande på så vis, både för mig själv samt mina åhörare.
– Martina.
E-post: martina.jutila@hotmail.com
Tel.nr.: 040-8274231
Områden: Raseborg, Västra Nyland, Östra Nyland, Huvudstadsregionen, Åland, Åboland, Österbotten, Övriga Finland,
Språk: Svenska,
Uppdrag: Föreläsning, Stödperson, Grupper, Intervju (för tidning/radio/tv), Skrivuppdrag (blogg/insändare), Levande bok, Utvecklingsarbete, Utbildning, Social media, Podd,
Ämnen: Missbruk, Psykisk ohälsa, Ätstörningar, PTSD, Våld (psykiskt/fysiskt), Vårdmetoder, Burnout/stress, Sexuellt utnyttjande,
CV: Visa komplett CV

Alla experter