Min berättelse om sorg och förlust

En kvinna träffade en man, de blev ett par men vägen var svår. Mannen vårdades 4,5 månader på en psykiatrisk enhet. Kvinnan var varje dag och hälsade på honom, hon gav honom all sin kärlek och omsorg.

Mannen kom hem, och livet fortsatte med missbruk och svek, kvinnans kraft tog slut. En sen kväll ringde myndigheterna på kvinnans dörr, mannen hade omkommit i en svår olycka. Hon sökte stöd och hjälp av en annan vän, som en månad senare omkom i hennes armar av ett sjukdomsfall.

Kvinnan sörjde de två männen, de begravdes bredvid varandra, kvinnan besökte gravarna varje dag, det blev hennes tröst i vardagen. Tänk att två gravar kan bli en kvinnas tröst och kraft att gå vidare i sitt liv. Sorgen, saknaden och minnena finns kvar men livet har gått vidare. En så stor betydelse två gravar kan ha!